IIS - Omdirigere HTTP til HTTPS

Denne vejledning gælder for IIS 7 og nyere.

I IIS er det nødvendigt at installere en bestemt udvidelse. Efter dette er det muligt at henvise en URL via web.config fra HTTP til HTTPS.

Start derfor med at downloade URL ReWrite-udvidelsen.

Installer udvidelsen og kontroller, om det omtalte websted er let tilgængeligt via SSL. Hvis dette ikke er tilfældet, skal du bruge vores vejledning til at installere certifikatet korrekt og gøre hjemmesiden tilgængelig via SSL. Sørg også for, at Require SSL indstillingen ikke er aktiveret. Dette er i strid med denne omdirigering.

Åben derefter web.config i roden på dit websted og tilføj instruktionerne nedenfor:

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<configuration>
   <system.webServer>
      <rewrite>
         <rules>
            <rule name="Redirect to https" stopProcessing="true">
               <match url="(.*)" />
               <conditions>
                  <add input="{HTTPS}" pattern="off" ignoreCase="true" />
               </conditions>
               <action type="Redirect" url="https://{HTTP_HOST}{REQUEST_URI}" redirectType="Permanent" />
            </rule>
         </rules>
      </rewrite>
   </system.webServer>
</configuration>

Gem web. config, så omdirigeringen aktiveres.