Plesk 11 - Opret CSR

Denne vejledning er for Plesk 11. Har du en ældre versioner af Plesk skal du bruge en anden vejledning.

For at kunne sende en anmodning om et SSL certifikat skal der bruges en Certificate Signing Request (CSR). Denne CSR og privatnøglen kan genereres på webserveren.

1. Log på Plesk 11 Control Panel.
  2. Klik i menuen til venstre på Domains
    Plesk 11 - Aanmaken CSR
  3. Klik ved siden af ​​domæne, hvor CSR skal være oprettet for Manage hosting.
    Plesk 11 - Aanmaken CSR
  4. Klik på Websites & Domains
    Plesk 11 - Aanmaken CSR
  5. Klik helt tilhøjre ved siden af ​​det domænenavnet, du ønsker at beskytte, på ikonet Certifikat .
    Plesk 11 - Aanmaken CSR
  6. Klik på Add SSL Certificate .
    Plesk 11 - Aanmaken CSR
  7. Angiv organisationsdataen og indtast ved Certificate Name et genkendeligt navn (f.eks domænenavnet). Klik på Request for at oprette CSRen.
    Plesk 11 - Aanmaken CSR
  8. Hvis det lykkes vises meldingen: Information: New SSL certificate was added. To make it work, be sure to select it in website hosting settings (at Websites & Domains tab > domain name).
    Plesk 11 - Aanmaken CSR
  9. Under overskriften Certificates er domænenavnet synlig under Certificate Name. Til venstre vises hvilke komponenter der allerede er til stede. Klik på domænenavnet for at se detaljer.
  10. Rul ned; CSRen vises under overskriften CSR.
    Plesk 11 - Aanmaken CSR

Lav et kopi af alt indholdet af den netop genererede CSR, inklusiv start- og slutlinjer og tag til anmodningssiden på vores hjemmeside for at bruge den til at sende en anmodning om et certifikat.