SSL Certifikater

SSL står for Secure Socket Layer. SSL og dens efterfølger TLS (Transport Layer Security) er protokoller for at skabe en krypteret forbindelse mellem en webserver og en internetbrowser. Denne forbindelse sikrer at alt data, som bliver sendt mellem webserveren og browseren er hemmeligt for udenforstående og ikke kan blive stjålet. SSL er standarden som bliver brugt af millioner af hjemmesider for at sikre online transaktioner ved at kryptere for eksempel kreditkortdata og adresse information.

Hvad er et SSL certifikat?

For at kunne oprette en SSL forbindelse skal webserveren bruge et SSL certifikat. Certifikatet krypterer forbindelsen og validerer identiteten af din hjemmeside. Certifikatet indeholder blandt andet oplysninger om:

• Certifikatets indehaver
  • Domænet
  • Navnet af den Certificate Authority (CA) som har udstedt certifikatet.
  • Rodcertifikatet
  • Landet hvor certifikatet er blevet udstedt.
  • Gyldighedsperioden

Anmod om et certifikat

Et certifikat består altid af en offentlig nøgle og en privatnøgle (også kaldt for public key og private key). Efter en korrekt installation viser certifikatet https:// og vil den kendte hængelås være synlig i adressebjælken i browseren. Med EV SSL-certifikater vises organisationsnavnet i pop-up informationsbloken.

Egenskaber

Alle certifikater leveret af Xolphin har følgende egenskaber:

Hvordan leveres mit bestilte SSL certifikat?

Dit certifikat sendes som standard til den specificerede e-mail adresse. Vi sender altid SSL certifikater i ZIP-format. Du kan også downloade certifikatet via vores kontrolpanel i forskellige formater:

• ZIP fil: I ZIP filen finder du dit eget webstedscertifikat og rod- og mellemcertifikatet for CA i PEM og PKCS7-format. Afhængig af din webserver skal du også installere rod- og mellemcertifikatet. Hvordan man gør dette er detaljeret beskrevet i vores installationsvejledninger.
  • P7B fil: Specielt for IIS servere er denne fil i PKCS7 format. Denne fil indeholder allerede rod- og mellemcertifikatet; du behøver ikke installere dem separat.
  • CRT fil: Dit webstedscertifikat og CA's rod- og mellemcertifikat kan downloades separat i PEM-format, nogle gange er det nødvendigt at importere dem alle separat.