Forhandler

Har du regelmæssig brug for certifikater? Ønsker du at udvide din produktportefølje på en nem måde, tilbyde ekstra service til dine kunder og generere flere indtægter? Bliv SSL-forhandler! Mange SSL forhandlere har gjort det allerede.

SSL-markedet vokser hurtigt - for eksempel steg brugen af kommercielle SSL-certifikater med op til 269% mellem 2016 og 2018. Udnyt denne udvikling som Xolphin-forhandlere, og køb SSL-certifikater fra betroede mærker Sectigo og GlobalSign nemt og omkostningseffektivt. Vores erfarne team garanterer hurtig levering, altid personlig support og objektiv rådgivning. Siden 2002 har vi leveret mere end 1.000.000 certifikater til ca. 50.000 kunder og 3.000 forhandlere.

• Hurtig - EV SSL-levering allerede inden to arbejdsdage
  • Flersproget validering - Som RA (Registreringsmyndighed) kan vi validere på 11 sprog.
  • Professionel - Individuel og professionel teknisk og kommerciel støtte
  • Fair - SSL til konkurrencedygtige priser med hurtig levering
  • Praktisk & nem - Administrer alle dine certifikater med vores unikke kontrolpanel eller brug vores API til problemfri integration inden for dit eget miljø.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Du kan blive Xolphin forhandler med det samme. Hvis du allerede har købt certifikater fra os før, kan vi gratis konvertere din nuværende konto til en forhandler konto. Alle tidligere ordre bliver automatisk overført til bestemmelsen af din rabat fremover. Er du endnu ikke kunde? Ansøg om en forhandler konto via knappen nedenfor. Som forhandler skal du i overensstemmelse med GDPR indgå en forarbejdningsaftale med os. Du kan finde den i kontrolpanelet.

Opret konto

SSL forhandler program

Bliv Xolphin forhandler og drage fordel af:

• Hurtig levering
    Som registreringsmyndighed for Sectigo og GlobalSign har vi vores eget valideringsteam. Dette gør det muligt for os at levere certifikater meget hurtigt og at udføre certifikatudstedelsesvalideringen på kundens foretrukne sprog. Skille dig ud fra dine konkurrenter ved at kunne levere EV certifikater inden for to arbejdsdage!
  • Automatisering
    Via Xolphin APIen, eller via plugins til HostFact eller WHMCS, har du mulighed for fuldt ud at integrere bestillingsprocessen, så du (eller dine kunder) kan anmode om certifikater direkte fra dit eget system eller hjemmeside.
  • Ekspertsupport
    Du får altid personlig og objektiv rådgivning eller direkte kontakt med en person for teknisk support.
  • Konkurrencedygtige priser
    Vi tilbyder konkurrencedygtige priser og ekstra rabatter til forhandlere, så du kan opnå attraktive margener. Jo mere du bestiller, jo højere er rabatten. Dette starter for eksempel fra 10 certifikater om året med 5% rabat. For større mængder SSL certifikater, digitale signaturer, websikkerhedsløsninger og Ensured produkter kan du kontakte os for et konkurrencedygtigt skræddersyet tilbud.
  • Udvid dit produktsortiment
    Med innovative løsninger til flerårige certifikatkøb via Subscription SSL og en komplet websikkerhedsløsning med Sectigo Web Security Platform. Denne omfattende og automatiserede sikkerhedsplatform giver organisationer store som små en fuldt tilpasset websikkerhedspakke.
  • White label levering
    Du bestemmer dine egne priser og leveringsbetingelser. Vi opkræver ikke opstartsomkostninger eller mindste indskud.
  • Fleksible betalingsmuligheder
    Efterbetaling via faktura eller direkte debitering. Forkert anmodning, ingen problem, du kan afbestille SSL certifikater gratis inden for 30 dage.
  • Sikkerhed først
    Xolphin er ISO 27001, 9001 og WebTrust certificeret. På denne måde kan du være sikker på, at vi trygt kan håndtere alle dine data og arbejde så effektivt som muligt.
  • Skræddersyet træning
    Understøttelse af optimal udrulning og vellykket salg af SSL certifikater. Vi deler gerne vores mangeårige viden og erfaring i en skræddersyet træning hos dig.

Har du spørgsmål eller specifikke ønsker? Vi er glade for at give dig et skræddersyet råd. Eller vil du have din aktuelle konto konverteret til en forhandlerkonto? Kontakt os venligst. Er du allerede forhandler? Se vores tips til forhandlere.

Kontakt os