Forhandler

Har du regelmæssig brug for certifikater? Ønsker du at udvide din produktportefølje på en nem måde, tilbyde ekstra service til dine kunder og generere flere indtægter? Bliv SSL-forhandler! Mange SSL forhandlere har gjort det allerede.

Som en Xolphin forhandler køber du nemt og økonomisk SSL certifikater fra de betroede mærker Comodo, GlobalSign, Thawte og Symantec. Vores erfarne team garanterer hurtig levering, altid personlig support og objektiv rådgivning.

• Hurtig - EV SSL-levering allerede inden for en dag
  • Professionel - Individuel og professionel teknisk og kommerciel støtte
  • Fair - Alle SSL mærker til konkurrencedygtige priser med hurtig levering
  • Praktisk & nem - Administrer alle dine certifikater med vores unikke kontrolpanel eller brug vores API til problemfri integration inden for dit eget miljø.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Du kan blive Xolphin forhandler med det samme. Hvis du allerede har købt certifikater fra os før, kan vi gratis konvertere din nuværende konto til en forhandler konto. Alle tidligere ordre bliver automatisk overført til bestemmelsen af din rabat fremover. Er du endnu ikke kunde? Ansøg om en forhandler konto via knappen nedenfor.

Opret konto

SSL forhandler program

Bliv Xolphin forhandler og drage fordel af:

• Hurtig levering
    Som registreringsmyndighed for Comodo og GlobalSign har vi vores eget valideringsteam. Dette gør det muligt for os at levere certifikater meget hurtigt og at udføre certifikatudstedelsesvalideringen på kundens foretrukne sprog. Skille dig ud fra dine konkurrenter ved at kunne levere EV certifikater inden for en dag!
  • Automatisering
    Via Xolphin APIen, eller via plugins til WeFact eller WHMCS, har du mulighed for fuldt ud at integrere bestillingsprocessen, så du (eller dine kunder) kan anmode om certifikater direkte fra dit eget system eller hjemmeside.
  • Ekspertsupport
    Du får altid personlig og objektiv rådgivning eller direkte kontakt med en person for teknisk support. I kontortiden modtager du svar inden for 15 minutter pr. e-mail. Til presserende spørgsmål er vi endda tilgængelige 24/7.
  • Konkurrencedygtige priser
    Ved at køb stort ind kan vi tilbyde konkurrencedygtige priser, så du kan realisere attraktive margener. Jo mere du bestiller, desto højere bliver din rabat. Dette starter fra 10 certifikater om året med 5% rabat. Ved mere end 100 certifikater om året bliver det til 15% (baseret på organisationens validering). For større mængder tilbyder vi omfattende tilpassede løsninger.
  • Gratis EV certifikat
    For at fremme dit EV SSL salg vil du modtage et gratis 1-årig Comodo EV certifikat til din egen hjemmeside ved et minimum af 10 certifikater om året.
  • White label levering
    Du bestemmer dine egne priser og leveringsbetingelser. Vi opkræver ikke opstartsomkostninger eller mindste indskud.
  • Fleksible betalingsmuligheder
    Efterbetaling via faktura eller direkte debitering. Forkert anmodning, ingen problem, du kan afbestille SSL certifikater gratis inden for 30 dage.
  • Sikkerhed først
    Xolphin er ISO 27001, 9001 og WebTrust certificeret. På denne måde kan du være sikker på, at vi trygt kan håndtere alle dine data og arbejde så effektivt som muligt.
  • Skræddersyet træning
    Understøttelse af optimal udrulning og vellykket salg af SSL certifikater. Vi deler gerne vores mangeårige viden og erfaring i en skræddersyet træning hos dig.

Har du spørgsmål eller specifikke ønsker? Vi er glade for at give dig et skræddersyet råd. Eller vil du have din aktuelle konto konverteret til en forhandlerkonto? Kontakt os venligst. Er du allerede forhandler? Se vores tips til forhandlere.

Kontakt os