Kom godt i gang som forhandler

Ønsker du at komme i gang som ny SSL forhandler, eller har du været en forhandler et stykke tid, og vil du få mere fordel af Xolphin-forhandlerprogrammet? Ved hjælp af nedenstående oplysninger hjælper vi dig med at gøre det. Se, hvad forhandlerprogrammet kan tilbyde dig, hvis du endnu ikke er forhandler.

Administrer selv certifikater i kontrolpanelet

I kontrolpanelet kan du administrere data og certifikater for dig selv såvel som dine kunder. For eksempel, anmode om nye certifikater, overvågning og kommunikation om aktuelle anmodninger og genudstedelser eller fornyelser af certifikater er alle mulige 24/7 fra kontrolpanelet. Udover at holde dig opdateret med i gang værende anmodninger, kan du også betale fakturaer og administrere kontakter og dokumentation. For at kunne gennemføre domænevalidering som et trin i validering kan du, ud over standardvalideringen via e-mail, vælge alternative valideringsmetoder (CNAME-validering eller filopload).

Mere information

Automatisering

Ved hjælp af Xolphin API, eller HostFact og WHMCS plugins, kan du integrere ordreprocessen fuldt ud, så du og dine kunder kan anmode om certifikater direkte fra dit eget system. Læs mere om automatiseringsmulighederne eller start med det samme!

Mere information

Kommerciel støtte

Vil du aktivt sælge SSL certifikater, eller gør du allerede dette, og vil du sælge flere EV certifikater? Vil du vide mere om baggrunden for SSL og valideringsproceduren pr. type certifikat for at kunne yde bedre support vedrørende SSL? Vi bemærker, at mange forhandlere har de samme spørgsmål om SSL, såsom:

• Hvad er værdien af ​​et dyrere certifikat, og hvordan sælger du det?
  • Hvordan kan jeg gøre valideringsproceduren nemmere, hurtigere og white-labeled;
  • Hvordan sikrer jeg optimale SSL indstillinger, hvad angår både sikkerhed og kommercielle fordele

Vi tilbyder support på forskellige områder. På denne måde tilbyder vi gratis tilpasset træning, der er skræddersyet til de behov, spørgsmål, aktuelle viden og erfaringer fra dit personale såvel som dine kunder. Derudover arrangerer vi regelmæssigt webinars for at hjælpe både eksisterende og nye forhandlere. Gennem forhandleropdateringen holder vi vores forhandlere regelmæssigt informeret via e-mail om alle relevante udviklinger på markedet og hos Xolphin. Du kan tilmelde / afmelde dig via Xolphin kontrolpanelet.

For at fremme EV certifikater med synlige virksomhedsdata kan du kontakte os for tips. For at fremme dit EV SSL-salg modtager du, med et minimum køb på 10 certifikater om året, et Sectigo (Comodo) EV certifikat gratis til din egen hjemmeside.

Har du yderligere ideer til at fremme SSL produkter, eller har du brug for råd? Du er velkommen til at kontakte os for mulighederne.

Kontakt

Online information

Udover personlige assistance tilbyder vi også en omfattende vidensbase og mange nyttige værktøjer, som du kan bruge 24/7.

Produktvalg Bestilling Validering Installation Management

Sammenlign SSL certifikater

Bestil SSL Certificate

Valideringsretningslinjer

SSL Check

Optimer indstillingerne

Sammenlign digital signaturer

Bestil digital signatur

Administrer anmodninger

Download rodcertifikater

Certifikatfornyelse

Sammenlign sårbarhedsscanninger

Bestil sårbarhedsscan

FAQ SSL certifikater

Genudstedelse

SSL certifikat guide

Opret CSR for SSL certifikater

FAQ Digital Signaturer

Digitale Signatur Guide

Tjek CSR med SSLDecoder