Omdirigering fra HTTP til HTTPS

For at sikre, at besøgende på webstedet altid bruger en sikker forbindelse, videresendes ikke-sikrede forbindelser automatisk fra http til https. Der findes flere forskellige teknikker til dette.

En af dem er at omdirigere besøgende direkte via konfigurationen af sitet, uden brug af separate scripts. Vi bruger en permanent http-omdirigerings kode (http-status 301). Apache og Nginx kan gøre dette som standard, for IIS bruger vi en særlig omskrivning modul.

Ud over denne konfiguration, er det tilrådeligt at gøre brug af HSTS.