Comodo CA fortsætter som Sectigo

31 oktober 2018

Comodo CA er fra 1. November Sectigo. Dette gælder firmaets navn og mærker samt produktnavne. For at sikre en smidig overgang bruges det kommende år 'Sectigo, formerly Comodo CA'.

Sectigo formerly Comodo CA

Hvorfor denne ændring?

Sidste år blev Comodos certificeringsafdeling købt af Fransisco-partnere. Siden da er certifikatdivisionen kaldet Comodo CA (Certification Authority), mens den oprindelige Comodo fortsatte som Comodo Cyber ​​Security i at tilbyde cybersikkerhedstjenester som cWatch. At begge organisationer opererer på samme marked forårsagede for meget forvirring for offentligheden. Sectigo, med tagline 'Secure today - seize your tomorrow' vil fokusere på 'sikkerhed på farten' ved at tilbyde en komplet platform af produkter, i stedet for kun at tilbyde SSL certifikater og digitale signaturer. For nylig lancerede de deres IoT-PKI-Manager.

Hvad ændrer sig præcist?

Virksomheden og mærkenavnet ændres fra Comodo CA til Sectigo. Dette gælder også for produktnavne: Comodo SSL bliver Sectigo SSL. For eksempel vil et Comodo PositiveSSL certifikat være et Sectigo PositiveSSL certifikat. Trustlogos vil også ændre sig. Rotstrukturen ændres den 14. januar 2019, produktporteføljen og prissætningen forbliver de samme.

Hvad er virkningen?

  • Webstedets besøgende værdsætter Comodo som et kendt og betroet mærke. For at opretholde denne tillid og for at muliggøre en smidig overgang vil et kombineret logo være tilgængeligt til brug indtil 1. november 2019.
  • For Comodo certifikatsejere vil virkningen være lille, alle Comodo certifikater vil fortsætte med at fungere. Rodcertifikatstrukturen ændres, men dette vil ikke have nogen virkning fordi alle certifikater vil stadig have tillid af browsere og applikationer. Nyt trustlogo baseret på det nye logo er tilgængelig.
  • Forhandlere af Comodo produkter bliver nødt til at foretage nogle tilpasninger i deres kommunikation. Tilbyder du Comodo certifikater på din hjemmeside eller tilbud? Så skal du justere navn og logo. En styleguide og logo materiale er til rådighed. Vi kontakter vores forhandlere om dette emne.

Vi holder dig opdateret på vores FAQ side. Kontakt os venligst, hvis du har spørgsmål!

Opdatering 21/12/2018: Denne artikel er blevet ændret på grund af meddelelsen at Sectigo ændrer deres rodcertifikatstruktur.

SSLCheck

SSLCheck kontrollerer, om dit certifikat er korrekt installeret på din server og om der potentielt er problemer.

point up