Comodo CA fortsætter som Sectigo

31 oktober 2018

Comodo CA hedder fra 1. november Sectigo. Dette gælder firmaets navn, og alle mærker og produktnavne. For at gøre overgangen gradvis vil 'Sectigo, formerly Comodo CA' blive brugt i det kommende år.

Sectigo formerly Comodo CA

Hvorfor denne ændring?

Sidste år blev certifikatafdelingen af ??Comodo overtaget af Fransisco partnere. Certifikatafdelingen er siden blevet kaldt Comodo CA (Certificat Authority), mens det oprindelige Comodo har fortsat som Comodo Cyber ??Security med cybersikkerhedstjenester som cWatch. Da begge organisationer er aktive på samme marked, viste det sig idste år, at det er meget forvirrende for offentligheden at skelne mellem Comodo og Comodo CA. Sectigo, med undertitlen 'Secure today - seize your tomorrow' vil fokusere på 'sikkerhed', og tilbyder en komplet platform for alle produkter, end blot SSL certifikater og digitale signaturer. For eksempel er IoT PKI Manager for nylig blevet lanceret.

Hvad ændrer sig nøjagtigt?

Virksomhedens og mærkenavnet ændres fra Comodo CA til Sectigo. Dette gælder også for produktnavne: Comodo SSL bliver til Sectigo SSL. Dermed ændres også Comodo PositiveSSL certifikat navnet til Sectigo PositiveSSL. Trustlogoerne ændres også. Rootscertifikaterne og dermed browsersupporten ændres ikke. Produktporteføljen og priserne forbliver ligeledes de samme.

Hvad betyder det?

  • Comodo er et velkendt og betroet mærke for web besøgende over hele verden. For ikke at miste denne genkendelse blandt besøgende og for at gøre overgangen gradvis, vil et kombineret logo være tilgængeligt indtil 1. november 2019.
  • For brugere af Comodo certifikater er der ringe effekt, alle Comodo certifikater fortsætter med at fungere. Strukturen ændres ikke, der kræves ingen ændringer eller geninstallationer og certifikaterne fortsætter med at blive betroet af browsere og applikationer. Trustlogoer skal udskiftes. Så snart disse er tilgængelige, gør vi dem tilgængelige online.
  • For forhandlere af Comodo certifikater er ændringer nødvendige med hensyn til kommunikation. Tilbyder du for eksempel Comodo certifikater på din hjemmeside og i tilbud? Så skal ting som navn og logo ændres. Der er en styleguide og visuelt materiale. Vi vil også informere vore forhandlere herom via e-mail.

SSLCheck

SSLCheck kontrollerer, om dit certifikat er korrekt installeret på din server og om der potentielt er problemer.