IIS - Import af certifikat og privat nøgle fra pfx-fil

I denne vejledning beskrives det, hvordan du gendanner et certifikat og en privat nøgle fra en tidligere oprettet sikkerhedskopi (.pfx-fil):

1. Kopier pfx-filen til et sted, der er tilgængeligt for den server, som den skal gendannes på.
  2. Åbn den Local Machine Certificate Store via MMC snap-in.
  3. Højreklik på mappen Personal og gå til All TasksImport for at starte Certificate Import Wizard:
  4. Klik på Browse... og vælg den pfx-fil, som skal importeres. Klik derefter på Next:
  5. Indtast den adgangskode, der blev angivet under sikkerhedskopieringen, og marker også de ønskede indstillinger:

Bemærk: Indstillingen Mark this key as exportable skal markeres, hvis det er hensigten at reeksportere den private nøgle senere.
    Klik på Next.
  6. I Certificate Store vinduet vælg Automatic. Dette placerer automatisk alle filer i de korrekte lagre.

Klik på Next.
  7. Der vises en oversigt over de valgte indstillinger. Hvis alt er korrekt, skal du klikke på Finish. Når importen er afsluttet vises der en meddelelse om, at importen er gennemført.

Aktivér i IIS 6:

• Start IIS Manageren
  • Gå til produktionswebstedet, og vælg PropertiesDirectory SecurityServer certificate.
  • Vælg indstillingen Replace the current certificate.
  • Vælg det nye certifikat.

Aktivér i IIS 7:

1. Klik på menuen StartAdministrative ToolsIIS Manager
  2. I IIS Manageren skal du gå til den server, der er vært for det websted, du vil sikre, i menuen til venstre, gå til Sites og vælg det websted, der skal sikres med certifikatet.
  3. I panelet Action højreklik på Bindings.
  4. Klik på Add... i vinduet Site Bindings for at åbne vinduet Add Site Binding.
  5. Angiv https som Type, IP-adressen på den server, som webstedet er tilgængeligt på, og den port (443 som standard) som skal bruges. Ved hjælp af knappen Browse vælg det certifikat du lige har installeret og klik på OK.